heej alla mina underbara och saknade vanner :)

jag har det super bra, sitter pa brandstationens data och skriver sa jag kan inte skriva aa och o som ni kanske kan se :) vi har det underbart och roligt, vill knappt hem, men jag saknar er oxa!
i tisdags hade jag jour och var pa brandstationen hela natten, fick tre olika larm, ett dar en kille hade diabetesanfall och ett dar en man hade andnod och ett larm som en annan station hann fore pa, brandmannen ar super snalla och man verkligen merker hur kul de tycker att de ar att vi ar har :)
om ni vill folja mig och min klass lite battre, ga in pa usaresan.com
jag ar med i nyheterna oxa och klippet finns dar :)
ha det underbart sa ses vi snart :)

//Petra

Inte långt kvar nu, Ses igen om tre veckor =)

snart drar vi... :)
Känns otroligt skönt nu att dra när det är så här slaskigt och tråkigt ute, håller på och packar och städar.
klockan tio i kväll bär bussen av ner till Arlanda och vårt plan lyfter 10,20 i morgon bitti, blir nog ganska dryg väntetid men de kan jag leva med ;)
Ser fram i mot tre spännande veckor i kanada och USA.
För er som inte vet så flyger vi till Vancover i kanada är där i ca 10dagar på ett ställer som heter kamloops sedan drar vi vidare till Great Falls som ligger i USA, där ska vi vara på brandstation och vara med på larm och ha praktiskt på dagarna, sen vidare till minneapolis och tillsist så flyger vi hem från chicago :)
kommer nog att bli grymt, eller jag hoppas verkligen på det, ska bli otroligt skönt att komma bort, och för er som vill följa våran resa så kan ni göra det på Usaresan.com där kommer vi att uppdatera så ofta vi kan och har tillgång till internet, tror att min blogg kommer att bli lidandes men jag lovar att uppdatera om jag kan och när jag kommer hem så kommer jag att komma med all info om vad vi gjort ;)

Hoppas att ni alla får det bra här hemma så ses vi igen om ca tre veckor och då hoppas jag på VÅR och att snön är borta!! Ha de jätt :) massa pussar och kramar




//Petra

Älskar´t ;)

Go´Kväll (=
Känner mig duttig, kom precis hem från ett stenhårt träningspass, har ätit och duschat och nu ligger jag i sängen och kollar på halv 8 hos mig, gryymt program btw ;)

Steg upp klädde på mig och tog med min Cissi och Elin in till Ånge i morse på studentmöte, gick skapligt faktiskt :)
käkade lunch på boberg och sedan drog ner till Torpshammar igen för att ha Engelska, men jag var så jävla less och hade ont i huvuet så jag drog hem ist, vilade en stund och begav mig sedan till fränsta för att göra körkortsprov (ett som alla andra gjorde förra året när jag var utomlands) skönt som fan att ha det klart så slipper jag de nu =D

Älskar att träna, skulle jag få välja så skulle jag vilja träna varje dag hur länge som helst ;) får se hur det blir nu när vi drar till USA, få göra det bästa av situationen, tar med träningskläder och spring skor ;)
Sen när vi är tillbaka ska jag köra stenhårt innan student och bal, då ska jag vara fit :)

//Petra

Underbart väder, Blir såå glad =D

Precis hemkommen från Vemdalen, har haft en underbar dag med Elin, Marre och många fler PLUS underbart väder.
Gick faktiskt skapligt att åka, ingen vurpa iallafall så de andra ögat är fortfarande normalt ;)
Känner mig helt slut i kroppen, ska bädda ner mig och ta de lugnt ett tag =) sen får vi se om Jennypenny har lust att färga min utväxt!
I morgon ska jag in på ett möte i Ånge på förmiddagen så det blir en lektion i morgon, Skönt som fan :)


Står och steeker lite i solen innan bussen gick hem :)

'
Jag, Elin och Marre, vi ööste backarna i dag ;)

Tack för en underbar dag Marre och Elin (=

//Petra



Vemdalen i morgon =)

Märks att man har svårt att få ner mat i magen just nu, när jag äter så mår jag bara illa och det vill bara komma upp igen ;( Hoppas att det kommer igång snart, när man inte får i sig något så blir man så darrig och skakig,
var och körde ett träningspass nyss på gymmet och man märkte verkligen att jag inte fått i mig ordentligt de senaste dagarna. Lyckades köra 1,5 timme ändå, så skönt att få träna igen (=
Ska iväg till vildhussen och packa inför USA resan :P på Fredag klockan 22,00 går bussen mot Arlanda och på lördag morgon lyfter vi ;) Äntligen är resan här, hoppas innerligt att den kommer att blir bra!

I morgon blir det Vemdalen för lite skidåkning, ska försöka att inte ta andra ögot, men jag kan inte lova något ;)
Elin, vi ska ÖSA backen ;)

//Petra

Mina älskade kusiner som jag saknar varje dag <3


På fredag bär det av till USA (=

På fredag bär det av mot USA och jag har varken tänkt på vad som ska med eller börjat packa, känner mig lite små stressad. måste kolla så att jag har allt plus att jag har två skoluppgifter som jag måste göra innan vi åker så att jag har det klart och kan slappna av sen!
Ska klä på mig och sedan knalla ner på skolan och plugga lite, skriver igen senare! :)

//Petra


Uppe i Torpshammar nu!

Bäddar ner mig i sängen, kollar på bröllopsfotografer och tackar för mig....

//Petra


Bär av Till Torpshammar idag då

uuh, känner mig nästan fortfarande bakis, vaknade precis tur att det blir vanlig vecka denna vecka så man får lite ordningen på vardagen. har latat mig i två veckor nu, så jag längtar efter ett rejält träningspass och bra mat ;)
Ska packa och fixa sen bär det av upp till Torpshammar, känns faktiskt konstigt att åka upp igen när man varit här så länge och vant sig vid att vara hemma, men de ska oxå blir jätte kul att träffa alla vänner som man saknat :)
Nu ska jag fixa lunch, ha en super dag! =D

//Petra

Mår som man förtjänar...

Fy fan vad jag inte mår bra i dag :( Blev nog lite mycket igår av det goda, kom till mobergs och kände att jag bara ville hem igen, inte kul inte! Så klart så kom det upp för mycket tankar i huvudet när man blev lite onykter och det blev ett jobbigt slut på kvällen!
Men förkröket hos Björn var riktigt trevligt :)
Ska försöka att återhämta mig, ta en dusch och sätta mig i solen ett tag så får vi se vad som händer ikväll! I morgom bär det av upp till Torpshammar igen och på fredag till USA!!! :)

//Petra


Mm, vad kul (=

hejhejhejhej och massor med hej!
Jag och frun sitter som tjockisar i soffan, dricker te och myser <3
Fan vad vi har slappat i dag och njutigt , sånt som man behöver ibland liksom ;)
Vi taggar och taggar inför morgondagen, fy fan vad vi ska ösa dansgolvet och ha kul :D
Nu ska jag pussa lite på min fru och kolla på bb ;)

juste ja mitt öga börjar bli lite bättre nu :)


Jag och min fru!! :) <3

//Petra

<3


Varför kan det inte sluta blåsa och bli sommar nu för?

Váknar upp med att solen lyser än rakt i ansiktet, Underbart att vakna när solen, jobbigt dock att de var så tidigt, blev ganska sent igår och jag hade verkligen behövt sova en stund till egentligen, blåsten håller i sig :( Vill ha bort snö och kylan och få värme NU NU NU!!
Dagen blir nog rätt chill, jag och Johanna ska orka släpa våra feta erslen ut på en promenad snart, får väl se när det blir ;)

//Petra

It´s going to be awesome =)

Dagen har mest bestått av att tatuera mig känns det som, har varit på studion från tio till strax efter två tiden, satt från 11 till 2 :) Den börjar att bli så jävla grym, snart klar och jag längtar tills den blir klar (=
Förövrigt så har jag haft en ganska deppig dag, har haft väldigt mycket tankar i huvudet.
Min fru är här hos mig vilket jag tycker väldigt mycket om, känns skönt att ha henne här <3
Ser fram i mot helgen, på fredag drar vi båten och sedan blir det mobergs för fullt ös!! :) så peppad!!
Nu ska jag borsta mina tänder och sen krypa ner i sängen är såå himla pömmsig "jääsp"
God natt på er, sov gott!

//Petra

En liten rosa elefant klättrade i tallen ;)

Morgon startade med en lite snabb promenix med hunden sedan så startade jag bilen och drog upp till älmsta, mamma och Krister för en yttligare fast dock mycket längre promenad ;)
Blåste kallt gjorde de men med kläder för väder så funkade det alldeles utmärkt ändå ;)
Pratade med Sara bejben så hon ordnade upp en träffa med sten coola Nellie och Johanna :)
Gick upp till dem och tog en kaffe, träffa även på Ida och hennes lilla charmtroll, under tiden man var där hann det komma en drös människor, väldigt trevligt :) ger ett stort Credd till alla mammor, så jävla starka kvinnor alltså! Blev ju helt slut efter bara någon timme och detta gör dem typ varje dag liksom, aa en stor eloge till dem =) så goa ungar så det inte var sant och mycket trevligt sällskap :)
Se upp för snart kommer jag igen och hälsar på ;)
Åkte till Henke och träffade Lina och Maxine för att planera lite på våran thailnad trip som bär av i decemer, längtar så jag kan spricka, ska bli såå gött!! (=
Kaffe, prat och någon cigg senare bar det av mot norrtan, tog upp min fru på vägen till donken där vi mötte upp Björn och Dennis och käkade lite mat :P
Körde lite crusing medans vi försökte komma på vad vi skulle göra och sedan bar det av hem till Dennis, kollade på Jackass 3 och jävlar vad rolig den var, har inte skrattat så mycket på länge, eller jo, sist jag var med frun min, hon får mig alltid på skratt humör  =) Hade fan ont upp i halsgropen efter.
Tog en liten trip till rådmansö och hälsade på "big sis" spanade läget och sedan drog vidare ;)
hem till björn kolla lite mera jackass fast på avsnitten på tv och sedan bar det av hem för sängen och shiit vilken lång dag det blev så jag nu ;)
Äntligen ska jag sova, så sköönt!! har min älskade och underbara fru brevid mig <3
tack och godnatt (:

//Petra

Älskar mina vänner <3

Har haft en underbar dag/kväll med fina vänner, vill verkligen ge ett STORT Credd till alla mina underbara vänner som alltid finns för mig och ställer upp, ni förgyller min vardag och ni vet exakt vilka ni är <3
Är så glad att jag har så fina vänner, ni betyder verkligen allt för mig och vill aldrig förlora någon av er!!
Känner mig verkligen hemma när jag umgås med er och de är en skön känsla som jag älskar att ha!
Ni är bäst <3 <3 <3

//Petra

Tack snuttan för trevligt sällskap i dá (=

Hello my friends =)
Kom nästan precis hem, åkte in till norrtälje på dagen och mötte upp mammsen för att lämna hennes bilnycklar. Ringde upp min härliga vän Victoria och bestämde träff ;) Åkte och plockade upp flickan och sedan åkte till till havpiren ställde bilen där och tog en promenad i det härliga vädret :)
Sara och Bonden kom in till norrtan så vi mötte upp dem på donken och tog en kaffe :P
Köpte Sushi med mig hem som jag ska äta snart ;)  I love it!!
Ska snart ta en kvällspromenad med max (=

Bild på mig och Plutten från i dag, Tack för en härlig promenad och pratstund <3 <3


//Petra

Irreterande? Svar; JAAA!!!

Fuck hade skrivit värsta inlägget och så blev det raderat!GAAA, ARG, Svar: JAA!!
Aja skippar resten och skriver att jag haft en myskväll med härligt folk och spel, nu är jag hemma eftersom jag är hundvakt åt morbroshund :)
Sängen lockar och ja ska krypa ner med mig själv kolla ett avsnitt av Gossip girl och njuta! :)
OCH Elin på tisdag kommer ett nytt avsnitt av Beverly hills ;) I like!!
God natt på er, dröm sött och vakna blött ;)


slänger upp en bild från när jag och johanna lekte)
(

//Petra


skulle skriva ett inlägg från luren men ja lyckades inte,.skriver senare idag ist ;)


Schteekit värre, En tröst öl idag i backen ;)




hur underbart väder har det inte varit i dag då, fy fan vilket dunder väder =)
Jag och Rasmus tog en öl i backen :P
Helt underbart fint och ny pistade backar var det i morse när vi åkte,
Dock så lyckades ju jag självklart att köra världens vurpa och fick ögat helt nermejat typ, så det blev akuten så klart, var tvungen att kolla så att jag inte fått någon skada inne på ögat, men de var lugnt, just nu ser jag ut som ett uppsvullet mongo som skiftar olika färger typ, haha!
Nu sitter jag och väntar på att mamma och de andra ska komma tillbaka de har varit i Falun och hämtat Lucas,
sedan ska vi grilla :P Slänger upp en bild på mitt öga, inte så lätt att se dock..

Ser inte så faligt ut på bild
 men jag lovar att de ser värre ut i värkligheten

Whiihoo, solen skiner =)

Guud vilken underbar morgon, solen skiiner :)
har precis ätit frulle och duschtat, nu ska jag packa lite sedan bär det av till norrtälje
jag och Lina ska till resebyrån och prata med dem om våran asien tripp ;)
på efter middagen ska jag följa med mamma och hennes kille + barn till bjursås och åka lite skidor =)
ska bli skönt att komma iväg lite och bara få göra något kul :)
Hoppas att alla får en super härlig dag!

//Petra

Vill ha Sushi!!



Är grymt sugen på Sushi, jag bara älskar det och är typ jämnt sugen på det!!

//Petra

RSS 2.0