Tuur att man har en glad skåning som alltid ger än ett leende på läpparna ;) <3 <3

Sitter på Jennys säng och pratar gojja ;)
Vad är grejjen med att man alltid pratar skit med sina kära tjejkompisar? jag har ingen aning men jävligt kul är det! man blir ju liksom inte lättare av det efteråt men de är klart man lättar ju lite på hjärtat ;)
Har haft en super helg med min Älskling och med min extra partner Jenny :D <3
Alltid lika jobbigt dock att ta farväl av min babe, och nu kommer vi förmodligen inte att ses på ett tag ;(
Känns ingebra att vara ifrån min andra hälft, tuur att jag har jennypenny som muntrar upp mig i alla lägen ;D
I morgon blir det schools of ist blir det study on, har bara en lektion på förmiddagen så det känns jävligt kasst att åka en halvtimmes resa för att gå på en lektion som jag gått på sen vi började så i morgon ska jag vara hemma ist och plugga, har så himla mycket annat att göra nu ändå som jag vill ha klart innan mamma och jag åker på SPA ;) nu ska vi invänta hanna och sedan ska jag gå in till mig och lägga mig!
sov så gott allisammans ;)
pussochkram

Måste också passa på att Önska ett stort GRATTIS till min älskade lilla plutten (victoria Petersson)¨som idag fyller hela 19år! GRATTIS,GRATTIS! Hoppas att du får en underbar födelsedag! :)


TjaTja Bloggen! har fått de på Huuvet av alla bloggare ;) Mohaha

Har inte skrivit på ett bra tag, men jag lever :D
Har inte haft suget direkt att skriva. Händer inte så himla mycket i mitt liv just nu, är mest less på skolan och längtar bort till varmare tider! Ska åka på SPA med min underbara mamma på onsdag till Tallin i fem dagar,
 I LOVE!! <3 Behöver komma bort och bara koppla av känner jag, får snart panik här hemma annars!
Sitter på Engelska lektionen och skriver ett arbete om world trade center och är duktig! :) Idag kommer min älskade pojkvän upp och stannar till Söndag så himla sköönt! Han är mitt ljus i mörkret! Får inte glömma bort att säga att han skicka blommor till mig med bud igår, han vet hur han ska göra för att få mig att må bra! Är han inte underbar? <3
Längtar otroligt mycket hem efter min underbara och älskade vänner och familj!
Nu ska jag fortsätta att vara duktig. Tack och hej smultron pastej ;D


RSS 2.0