Den som väntar på något gott väntar alltid för länge!! ;)

I morgon får vi påsklov, Whiihoo!
Kändes ganska onödigt att åka upp igen faktiskt efter Bolivia, men de var ju roligt att träffa alla igen :)
Nu är det bestämt att ja och Stina ska dela lägenhet i trean på forsgatan, kommer att bli super bra! vi ska ha snusk kalander och slitz på toan ;) haha!
hanna och jenny kommer att bo i lägenheten brevid oss de kommer att bli skit roligt och as bra =)
har mått så jävla dåligt i dag, har varit trött och helt slut, somnade i dag på dan och hade världens värsta mardröm! :( de var jättejobbigt!
Nu har jag och pontus precis ätit tacos, vi ska upp till stina snart och kolla på 112 eller vad de hette! :)
I morgon blir de sista dagen, klockan tre bär det av hemåt till mammii igen! ska bli kul att komma hem!
juste de ja, i dag har varit världens klummpigaste dag, har tappat nycklarna och slagit i huvudet i dörren! jobbigt, jobbigt! I morgon kommer ja hem till datan oxå, ska lägga in bilder från bolivia då, så ja lägger upp några om någon dag! =)
pussochkram

hemma i slaskiga och kalla sverige igen!

Då var man tillbaka då igen, hade förväntningar om att snön skulle vara borta med icke sa nicke!
i stället så är det snö,slask,grå muligt och väldigt värdelöst, vill ha vår!
har iallafall haft det super bra nere i Bolivia har verkligen varit en fantastisk upplevelse har träffat så underbara och goa vännen <3
Jag har min data hemma hos mamma så jag kan kan inte skriva allt som vi gjort nu, men jag lovar att skriva mer ordentligt och berätta vad vad vi gjort och så!
ville bara att ni skulle veta att jag lever =) nu ska jag ta igen mig sedan ta tag i plugget!
pussochkram


Äntligen (:

Äntligen är jag på bättringsvägen (:
Har fan varigt riktigt jävla dålig denna vecka, har nästan haft självmordtankar, haha nej då inte så illa men nästan ;) men som sagt nu början halsonda släppa och i morgon ska jag äntligen lämna byggnaden sen i måndags. I morgon ska ja och mamma åka til Thuns en sväng (= men först ska vi in till norrtan och fixa några ärenden på kvällen ska jag vara med lina,amina å vp (:
Hade ju tänkt att vara med Pontus denne vecka men så blev de ju tyvär inte, men på lördag ska ja åka in och träffa han en sväng =) Whii, saknar han sååå <3
Nej nu ska jag sovii , är helt slut hoppas hostan avtar snart oxå sen mår ja nog supero!
3 dagar kvar nu tills jag åker och nu när jag tänker på det så blir nog detta mitt sista inlägg tills när jag kommer hem igen och om de blir så , så hoppas jag att ni får två underbara veckor här hemma, själv så ska ja göra allt ja kan för att få de så kul som möjligt i Bolivia! jag skriver igen när jag kommer hem och har tillgång till data!

pussochkram


GAAA, Så less nu på att ha så jävla ont i halsen!


Hatar dessa jävla virusgubbar som hoppar runt i en och gör en sjuk!
Har inte tid med detta! Har legat hela dagen och päpprat MASSOR med halstabletter, tee, värktabletter mm!
Nu har jag gjort mitt nu får gud göra sitt jobb! Hoppas mina vänner från skolan har ett bättre lov än mig å slipper vara sjuka! (:

Pussochkram

Vräker i mig halstabletter!

Har så sjukt jävla ont i halsen!
har jobbat idag och varit duktig (: Nu ska jag packa mig ner i soffan med tee, tv och MASSOR med halstabletter!
Tänker inte skriva mer för jag orkar verkligen inte! 
 
Pussochkram

Saknar min underbara Pojkvän <3


Pontus och min farfar när min bror tog Studenten!

Feber på G! =/

ÅÅ nej, är förmodligen på väg att bli förskyld! Inte kul =/
Vaknade i morse med halsont och lite små feber orkar fan inte bli förskyld nu, fast det känns ju bättre att jag blir det nu än i Bolivia iallafall!
Mamma och jag åkte in och simmade i morse super skönt efter det så åkte vi hem till Chrissan och Pärra och fikade. Min farmor och farfar hade fått tillbaka min plattång som jag har haft på lagning, så vi passade på att åka förbi dom och hämta den oxå.
Åkte hem och lagade god middag, Fläskfile med potatiskroketter å beasås! mumms :P
Nu ligger ja på soffan å kollar wallander, försöker att bli frisk så fort som möjligt ska jobba i morgon i Potatislagret pallar inte med feber då!
Nej nu ska jag försöka hänga med i Wallander! (:
pussochkram


Galen kväll, I love it (;

"Ligger sliten och avdankad på soffan hemma hos mamma! Fick skjuss av Elin Edberg från bror min, lånade hans soffa i natt efter ja kom hem"

Gårdagen började super trots att man var lite väl trött så var det så otroligt kul att rökdyka så det gjorde absolut ingenting, Vi fick sluta lite tidigare vilket var bra så att man hann packa det sista innan bussen gick mot Norrtälje, hade sällskap av Rebecka, Jacob, Markus och hanna på bussen mycket trevligt sällskap måste ja få lov att säga!
Var i Norrtan Runt halv tio åkte för bi sebbe och hämta lite bärs så ja kunde börja dricka ikapp lite, For hem till bror min och sminkade mig och bötom sedan skjussade han upp mig till Mobergs där jag mötte Lina och de andra tjejerna! (: Fick låna malins leg som ja lyckades komma in på ;) Whii, hade hur jävla kul som helst, träffade massor med folk som jag inte träffat på evigheter, I love it *;)
Tog taxi hem till bror och somnade gott på soffan, dock så blev det lite väl mycket av det goda så jag mår inte så speciellt underbart i dag och med träningsvärken från i torsdags så kan jag knappt röra mig!
Nu ligger jag på soffan och äter falukorvsmacka, mat är typ det ända som kan få min magen på rätt väg igen efter en redig fylla! haha (=
 
Hoppas ni alla får en underbar kväll! min blir iallafall lugn, skönt att vara hemma och bara slappa! =D
pussochkram

 


I morgon får jag loooov ;) Whiihoo!!

Tjohoo Gott folk (:
Nu är det bara en dag kvar sen åker jag hem! Börjar klockan sju i morgon och slutar tre, tjugo över tre går min buss till S-vall och därifrån halv fem är i Uppsala runt halv nio om mina planer går vägen! =)
Har verkligen haft fullt upp och varit stressad hela dagen så fallom jag får magkatarr snart igen så är det fan inte så konstigt, halv åtta i morse kom Filippa och Elin och hämtade upp mig, marre och Cissi vi skulle in och ta spruta mot gula febern inför Bolivia efter det blev det stress in till stan och hämta kakburkar och Elins balklänning förbi donken och slänga i sig mat och sedan hem till lektionen, slutade halv tre gjorde ett prov inom branden sedan sprang ja å marre upp på skolan skulle göra svenska prov som dom andra gjorde när jag var i Thailand efter det hem och packa inför lov / resan sedan laga mat och sen knallade ja jenny och marre upp på gymmet och körde en timmes pass och sedan kom ja hem duscha och nu ligger ja i sängen, pjuu blev en VÄLDIGT lång meningen alltihopa!haha! Vilke dag nu är jag fan heelt slut, fick goda nyheter precis om att Malin hittat sitt gamla id kort, ska få låna de och gå ut med tjejorna hemma i morgon, hoppas bara att jag kommer in på de!
Gårdagen gick super bra, Bolivia gruppe hade middag för lärarna på boberg, de var jag Elin och Filippa som var där och lagade mat, hade semester tema så jag grillade grillspett :P mumms så goda dom blev, till de blev det potatisgratäng och sås, efterrätten bestod av chockladkaka å fruktsallad med glass. Lärarna var super nöjda och vi hade haft super kul som lagade allt :)
Nej nu håller mina ögon på att slocknas helt, Ha en underbar dag i morgon (= 
Ska bli så skönt att få komma hem till mina underbara vänner och min underbara släkt! <3
Pussochkram


We Are The World 25 For Haiti

Världens bästa/finaste låt är detta! Kan bara säga tre ord; I love it <3
Att så många "stora" artister gått ihop och sjunger till barn och vuxna som är i behov av hjälp är gudomligt, Det är så fint att man ryser varje gång man hör låter, har du inte sett/hört den så gå in på YouTube och sök på; We are the world! Det är ett måste att höra den! Skänker en varm tanke till människorna i Haiti <3




Kom precis in nu har varit ute och gått med mitt underbara sällskap Rebecka, marre och jenny! Alltid lika trevligt och skönt att gå med dem! (:
I morgon har vi profil, vi ska ha islivräddning, hoppas att det blir kul! =)
Dagen har varit helt ok, har faktiskt varit på bra humör. Snart blir det dags för att packa, måste packa både till lovet och till Bolivia, är ju inte långt kvar nu tills vi åker! =*)
Nej nu ska jag knalla in till marre hon och jenny har bakat å självklart måste ja provsmaka ;P
Måste oxå säga att jag har jordens mest underbara pojkvän och jag kommer sakna han sjukt mycket när jag är i Bolivia! <3
pussochkram

RSS 2.0