HemmaPlan =D

hallå igen, har inte haft något internet satt jag har inte kunna bloggat på jätte länge, man hinner liksom inte med heller, har så mycket annat att tänkta på hela tiden.
jag trivs i allafall jätte bra uppe i Norrland! alla är så himla underbara och lärararna är toppen.
just nu är jag på hemma plan, sitter i mitt rum och väntar på att calle ( min instruktör) ska ringa och berätta om jag behöver komma in till tre till gustavberg. eller om jag inte kan dyka i morgon i stället, david fyller ju 18år i dag så jag ville vara hemma och gratta honom och åka in senare, mina klass kompisar kommer ner till gustavsberg vid 4 tiden =) kanske ska berätta vad vi ska göra, varför vi är i stockholm denna vecka =)
vi ska prova på dykning och sen så ska vi åka runt och göra massa övningar =) till arlanda och så ska dom tända eld på ett flygplan så ska några sitta i och sen ska dom släckta flygplanet och sen ska vi ut till olika räddningtjänster och hälsa på och så =) de ska bli toppen kul.
nej nu ska jag hoppa in i duschen, ska försöka all bli bättre på att blogga, skriver nog när jag kommer hem och berättar om veckan! =) ha de så bra
pussochkram på er


RSS 2.0