Mest jobb för min del! :(

hallå alla mina underbara vänner!
Jag har gjort som ett litet uppehåll med mitt skrivande, händer inte så mycket just nu i mitt liv mer än att jag jobbar, har haft en kanon helg, firat och umgåts med vänner plus jobbat!
Kommer att börja skriva ordentligt igen när jobbet avtar och skolan börjar.
Nu ska jag ner till morfar och hjälpa honom å stycka kött.
Hoppas att alla har och får en kanon sommar! :)
Många kramar och pussar!

Jobb,Jobb och mera Jobb eller ska man säga; Pengar, Pengar och mera Pengar ;)

Mitt liv är för tillfället inte så speciellt intressant, jag jobbar jobbar och jobbar typ,
Lina och jonas kom ner en sväng på kvällskvisten så vi åkte ner och badade och tog några öl, sen blev det god middag med mamma och jessica. Var bara tvungen att kolla på miss marple vid 8 och nu ligger ja isängen, så såg min kväll ut, nu blir det sömn för i morgon blir det mer jobb!
pussochkram

I Can´t do it any more!

Känner mig helt tom, känslan att man känner sig så osäker på hur man ska göra, jag orkar inte med detta längre. Jag vill bara att allt ska bli som förut, varför kan man inte bara visa sin uppskattning och visa att den tycker om mig. kan lite kärlek vara för mycket begärt?

En heldag på sjön med Lina o, Bonden, Amina och Maxine! :)




Haha lina gör reklam för MER :) 

 


Trött och slut efter helgen!

Fyfan är helt slut efter helgen, jobb och sena nätter! men de har klart varit värt de :D nu sittar jag i soffan och tar ett glas vin med mamma och kollar på en sommar med göran! :)  
blir tidig säng i kväll, jobb hela veckan!
pussochkram

Underbart bra!! Måste ses :)

kröp precis ner i sängen, så super skönt blev en låång dag i da!
steg upp kvart i sju åkte ner till plocket och plockade ihop lite saker som jag skulle ha med mig till norrtan och slänga, Tog upp lina på vägen in, släppte av henne på hennes jobb och sedan drog jag vidare och utförde tusen ärenden och jag skämtar inte! Åkte tillbaka till plocket och jobbade några timmar till innan jag drog in till norrtälje för att gadda mig ;) blev riktigt bra, en överraskning till min älskade mamma! <3
Efter det åkte jag och lina hem till mig och åt, sen in till norrtan igen och kollade på bio med lina o , Maxine och Sara, såg den Eclipse. Fy Fan så bra den var!! Den bästa hittils , Can´t wait tills nästa kommer ;) ÅÅ den var GRYM!! Ni MÅSTE se den!! Sen blev det en donken kaffe med babesen ocn åkte jag hem själv i mörkret i min ensamhet :( Nu ska jag och Lina Sussa, i morgon blir det jobb!!   
             
Pussochkram


RSS 2.0