Tillbaka från sem, jobb och slit väntar..

Hallå, la mig precis i sängen på vätö igen,. första arbetsdagen efter en veckas ledig, känns faktiskt ganska skönt att vara igång igen och tjäna pengar, hade dock inte tackat nej till att vara ledig och få pengar ändå" Dock så funkar livet inte så=(
Måste i allafall hylla ett fyrfaldig HURRA till min älskade bästa vän LINA JOHANSSON som FYLLER 18 ÅR idag! Den jäveln! Grattis puddingen min!  Kommer i morgon och grattar deey!
Btw, har haft en underbar semester i allafall, kändes som att den verkligen var behövdlig faktiskt! och det kunde ju inte bli bättre än att få spendera den med Pontus! =D är helt slut och ska försöka att sova, juste de ja idag kom Vanessa och Anna och hälsade på från min skola! så jävla kul, fick värdens chock när dom kom och överraskade mig, visste ju att Vanessa skulle komma ut hon har nämligen landställe här ute på vätö och det sjuka är att det ligger bara några hus från mig, helt sjuuk kul! =) Efter jag slutade i dag kom dom ner så åkte vi vattenskooter och sedan så följde ja med dom hem en sväng, jätte trevligt =)  nej nu blir det sovdags, börjar 8,00 i morgon! ¨
pussochkram

Underbart med semester, Dock dåligt väder! Men vad är det man säger, det finns ju inga dåliga väder bara dåliga kläder! haha

Lite uppdatering från min semester kommer här!
har inte skrivt på ett tag pga att jag är nere i småland på semester med Pontus och hans family! =)
I fredags klockan 11,00 bar det av från Stockholmscentral ner till mörlunda och Småland, var framme runt halv 5 bussen var lite försenad. När jag kom ner så visade Pontus mig runt lite och jag fick hälsa på hans farfar, han är jätte trevlig =)
Sen var det dags för middag och efter maten så åt vi jordgubbar som jag hade tagit med ner =P mumms! 
På lördag morgon klockan 9,00 började resan ner mot skåne! "Torekov" Pontus föräldrar hade hyrt stuga en vecka där. 
pallar inte skriva om varje dag, vi åkte för det mesta runt och kollade de, var på hovs hallar mm.. =)
Vädret under veckan har dock inte varit särskillt bra dirket, men alla har hållt minen uppe =) 
I Onsdags åkte jag och träffa Jenny =) var toppen kul att träffa henne igen ! har saknar henne såå! 
Jag sov över där, fick träffa hela hennes famij dom är toppen goa och hon bor jätte mysigt och fiint!" =) 
Det blev oxå skånes första dopp hos henne, dock i en pool men det räknas faan! =) haha
I går eftermiddag hade vi ledsnat på allt regn och skåne så vi åkte upp igen mot småland! rätt skönt att komma tillbaka faktiskt! känns mera som hemma här på någotvist! och igår kväll kom pontus faster och hennes två barn från norge, jätte trevliga!  I dag har jag klippt gräsmattan och rensat rabatten så nu är det fiin fiint =D 
VI ska snart äta middag, Pontus och hans mamma är ute och går med Castor( Hunden) 
Nej nu ska jag kolla på band of brothers! hade lovat mig själv att inte kolla på dem, men vafan de är ju rätt bra, man blir liksom som fast dock så är det väldigt hemsk att kolla på! många livs tog och många förlorade nära och kära då! 
Jag återkommer med mer uppdatering när jag kommer hem till vätö igen då blir det jobb och slit igen! Ha det så brs så länge, take care! =) 
Pussochkram 

Inte långt kvar nu ...

Hallå alla underbara Vänner =)
Ligger i sängen och funderar ut hur jag ska hinna med allting innan min avgång mot småland går på fredag förmiddag klockan 11,00. i morgon blir det frisörn ska fixa till frillan lite sen på kvällen ska jag med Lina karlsson och rida på rådmansö hos hennes moster cilla! =)  På  torsdag jobbar jag vanlig heldag och sedan på Fredag bär det äntligen av =)
Tar inte med mig datan ner och förmodligen så kommer jag inte hinna skriva något mer innan ja åker, kanske lånar Pontus data någon kväll, annars så ses vi igen när jag kommer hem!
Ha det så bra och ha en underbar vecka för det ska jag ha! =)
Pussochkram

Semester! =)

La mig precis i sängen, ska sova! för precis som vanligt så ska jag upp och jobba i morgon bitti! Och hur många i min ålder spänderar en sommar lördag med att springa och sedan gå och lägga sig itid? haha
Igår bestämde Pontus och jag att jag ska åka med han ner till skåne en veckan med hans föräldrar =)
Hans mamma och pappa har hyrt ett hus i Torekov ganska nära Jenny =D Värsta kul, då kan jag hälsa på henne oxå! =) Saaknar henne såå! På fredag går min buss klockan 11 från stockholm station och då bär det av ner till småland där Pontus och hans familj befinner sig just nu i deras sommarstuga! =)
På Lördag morgon åker vi sedan bil ner från småland =) Känns så himla sköönt att få ta ledig en vecka och få lite semester, dumt bara att det är mitt i säsongen, men men, det kan ju inte ja rå för. Ska bli så sköönt med semester! =) 
På onsdag ska jag in till norrtälje och fixa lite ärenden, bla klippa mig och så hos Lina K  =)
Nej nu måste jag sova! He det så bra allihopa. Ta hand om er!
Pussochkram

Inget nytt direkt!

Hallå på er! =)
Ligger i sängen på vätö och ska sova, är värdens oväder ute, hade bara velat haft min pojkvän här som är typ 100 mil bort =( Har inte skrivit på ett tag för det finns typ inget att säga, jobbar hela tiden och det händer inte så mycket. lovar att skriva så fort det händer något spännande och tillsdess så får vi ha de så bra och ta hand om er!
Måste sova nu! Natti, Natti!
Pussochkram

Trööött

Godkväll =)
I dag måste det fan ha varit värme rekord alltså, fy vad det har varit varmt hela dan =(  fast man ska inte klaga på värmen, det vänder säkert snart och blir kallt igen.
Är super duper trött, sov inget i dag när jag kom hem som jag gjort typ alla andra dagar denna vecka och sedan kom mina kusiner ner så jag har lekt med dem hela kvällen!
Ska upp och jobba i morgon oxå som vanligt, i morgon åker mitt lilla hjärtegull till småland i två veckor..
Får väl jobba på så att jag inte hinner märka de. haha
Nej nu blir det sovdags.. Godnatt på er!
pussochkram

RSS 2.0