Underbar dag!

Godkväll =)

Har haft en sån himla underbar da i dag!
Klockan sex ringde väckarklockan och det var dags att stiga upp, på morgonen skulle vi ha olika senarium där några var markörer och några var ambulans! Jag hamnade igrupp två så jag fick börja vara skademarkör.
Jag fick ligga under klätterväggen och skulle ha låtsas ha ramlat ner för den, Dock så skulle jag spela virrig så jag sa att jag varit ute och åkt skidor med min iller Göran! haha. Jag hade ett blödande sår i pannan (fejkat dock) och sen var jag förlamad från ryggen och neråt. Sen skulle den andra gruppen som var indelad i grupper tre och tre komma och rädda mig, dom satte på nack-krage och ryggskena, man kan säga som en repris från när jag gjorde illa mig, fick ha det på mig då! sen la dom mig på en spinebord! !! FYFAN vad kul det var =) Jag micke och pär var i en grupp varav vårt namn var 240! haha, så fick vi ta hand om olika olyckor, en hade ramlat ner från trappan och hade brutigt benen och armen, några hade varit med om en bilolycka och satt fastklämda i en bil, mm. Det var iallafall en riktigt lyckad dag. 
Runt två tiden slutade vi och då fick Elin för sig att färga håret så jenny slingade hennes hår så nu är det nästan blont! JätteFint blev det, Eller ja, det kommer bli jätte fint när det är klart, hon passat jätte bra i det. 
Efter det lagade hanna, jag och jenny mat sen fick vi för oss att vi skulle fiska, fast det bläste så mycket så vi tyckte inte att det var någon ide först, sen kom jag på att vi skulle göra ett ankare så jag och hanna gick in i ett typ sågeri av någotslag och hittade rep sen tog vi en plåtbit, det blev sketa bra =) haha, Uppfinnar nissar gånger två =) 
dock så fick vi ingen fisk så vi blev så sura att vi gav upp! så när vi kom in igen bestämde vi oss för att ta en liten cykelsemester, hade tänkt att cykla upp till småbo och hälsa på Kicki men hon var inte där så vi cykla för bi Antette våran istruktör istället och kollade hur hon bodde! =) Jätte mysigt, vill oxå bo i ett hus med gräsmatta mm! 
Längtade verkligen hem när man var där uppe hos henne. 
Sen cykla vi en sväng, på vägen hem stannde vi vid vita huset och plockade rabarber =P mumms! Vi åt dom med socker när vi kom hem sen. så blev det lite kvälls ficka med mys då var Anna med också. 
Efter det bestämde sig jag och Hanna för att yttligare än gång försöka fiska, för nu var det lugnar DOCK så fick vi inget igen, jävla Skiit fiskar, MEN vi såg en BÄVER i stället. så jävla COOLT =D As häftigt, inte varje dag man ser än sån! haha
I morgon ska jag jenny, hanna och anna in till sundsvall en sväng, måste försöka hitta något till bror i student present sen på kvällen blir det ånge, ska tydligen vara någon kulturnatt där, det blir nog kul =)
Nej nu måste jag verkligen sova, har varit en LÅÅNG dag!
SovGott!
Pussochkram

Saknar min gamla häst!!


Jag och Nikita

Så sjuka människor det finns!!

Hallå alla underbara människor, och alla inte lika underbara människor.
Det finns så många knäppa människor i denna värld, läste i morse i sundsvall tidningen att en 65 årig man hade antastat två små 6 åriga flickor! Det är FAN HETLT JÄVLA SJUKT!! Hur fan kan man vara så pantad! Fattar mig fan inte på människorna idagens samhälle..Läste också att det varit inbrott i vita huset, i Robins rum =/ och för er som inte vet så går Robin i tvåan på min skola, Vita huset är ett hus där Stina, Malin, Robin, Dalle och Alexander bor och Pontus fast han har egen port! Blir så arg på människorna som ska hålla på och förstöra, tycker synd om min lilla Robin! =(
Kom precis in på rummet igen, har varit ute och fiskat en sväng med båten och vet nu, JAG FICK EN FISK!! =) Fan vad glad jag blev, dock så var den i minsta lagret så jag släppte i den igen, men ändå! =) hihi.
´((Lovar att lägga upp en bild på den så fort jag lagt in bilderna))
I morgon har vi profil dag igen, såå himla roligt. vi ska tydligen få ha en övning där några är markörer och några ska "rädda" människorna, vi ska typ göra L-ABC, mm. Det ska bli riktigt kul =) Nu är CD ((min paralellklass)) nere och dyker i stockholm, vill oxå igen! Det var så jävla kul =)
hmm, vad hade jag mer på hjärtat?
Nu är det inte långt kvar till SOMMARLOVET =D Gud så skönt, men ändå tråkigt att vara ifrån alla andra.
Tur att Pontus bor i Stockholm så det är inte så långt till honom =) sen ska jag ju kanske åka ner och hälsa på Jenny oxå!! =D Hoppas verkligen det, för såna fall blir det min ända semester. Ska jobba hos morfar i år igen på Jordgubbsplocket!  Juste de ja, när jag var hemma i helgen hittade jag massor med bilder på min gamla häst, Nikita, Saknar henne!  ((Hon och jag på Bilden ovan))
Nej nu ska jag sova! Godnatt på er!
pussochkram

Akutsjukvårdsprov

Väckarklockan ringde 7,00 i morse, gick upp och klädde på mig, tänkte att jag skulle platta håret, men det fanns ingen el så det sket sig. Gick och åt frukost sedan var det dags att gå upp till träffpunkten för att göra akutsjukvårdsprov, det gick sådär. Kunde ha gått bättre men det kändes helt okey.
Efter lunch kom Polisen, en tjej som hette Elin tror jag, hon berättade om vad hon gjorde, sökningar mm, Jätteroligt att lyssna på =D  Det kändes som att det var på tiden att det kom en polis. As COOLT juh! =) Vill börja jobba nu!!
Funderar på att söka in när jag är runt 23 kanske =) då hinner jag jobba lite innan och få lite erfarenhet.
Efter hon var klar så slutade vi för dagen, gick upp och la mig en stund´, var tvungen att ta de lite lugnt, hade behövt pluggat Spanska och geografi men jag pallade fan inte. Jenny och jag tog kvart i fyra bussen till Fränsta, vi solade, hur skönt som helst. Nu sitter jag på sängen och har precis ätit mat, tänkte plugga lite och sen ut och springa. fast jag har intr bestämt än om det blir springa eller gymma, hmm, det är svårt val alltså!
Juste de ja, när jag kom hem fick ja reda på resultatet av sjukvårdsprovet, Anette hade redan hunnit rätta dem.
Jag fick Vg+ =) Det duger för mig! =)
Nej nu ska jag måla mina naglar, blev så sugen idag på att måla naglarna, Polisen hade sina målade =P hihi
Juste på Fredag ska jag och älsk jenny in till Sundsvall och shoppa, eller ja hon ska shoppa, jag måste hitta något till bror, eftersom han tar studenten =) Något förslag??
PussochKram

R.I.P


Nu är det en vecka sedan Min lärares dotter dog,
Ljuset är symboliserat till henne! Varför är livet så orättvist? 
Hon var 12 år gammal och hennes liv togs i från henne.

Vill Oxå!

Hallå i det blåå!
La mig precis i sängen, Åter tillbax i Torpshammar igen, kom upp med bussen som gick två från uppsala så jag var framme runt åtta här. Känns faktisk skönt att vara tillbaka. Visade mina nya klänning för jenny som jag ska ha på avslutningen hon tyckte den var jätte fin =)
I morgon blir det Boberg igen, Jenny och jag tänkte ha klackskor men vi ångrade oss och sa att vi skulle ha det på onsdag istället =P Man känner sig så himla uppklädd när man har det.
Juste Elin den JÄVELN ska till ullared i morgon!! (AVIS) haha
Vill också dit, men förmoligen ska jag dit i sommar när jag ska ner och hälsa på Jenny =D
Btv, så är alla tvåor på väg till Estland nu, färjan gick vid sex, så fucking jävla orättvist! vill oxå! vi får åka nästa år =)
Måste vara ifrån min gullunge i en hel vecka =(
Nej nu måste jag nog försöka sova! gick inte och la mig i morse förens vid halv fem typ och sen gick jag upp runt nio, sov hos Maxine =) Vi var hos hanna Tp på kvällen och satt och drack, spela gitarr (dock inte jag, eftersom jag SUGER,haha)
hade iallafall jätte trevligt =) så det är nog dags att sova nu iallafall! God natt på er! =)
Pussochkram


Tur att man har sina underbara kusiner! =D

God kväll på er =)
Sitter hemma med mamma och kollar på en film och myser lite.
Hade tänkt att hitta på någonting roligt i kväll men det är så jävla värdelöst väder och det finns ändå ingen som vill vara med mig som det känns just nu,. haha
Nej men det var typ ingen som skulle göra något kul ändå.
som ni såg från inlägget i morse så har jag hjälpt till med koutsläppning i morse efter det gick jag in och lade mig en stund var så jävla trött, Sen så tog jag moppen till pappa. Igår var jag hos pappa och hämtade min klänning som jag hade när jag slutade nian, hade tänkt att ha den på min avslutning och på min brors student. DOCK så när jag skulle sätta på mig den så var den alldeles för STOR!! Blev så jävla SUR!, den bara gled rakt ner. FAAN också, så nu har jag ingen klänning att ha, måste köpa en ny! ( JOBBIGT)
Hittade min gamla balklänning som jag sydde i nian oxå, passade på att testa den också, och självklart kunde jag inte ha den heller! åå# Visst är det bra att ha gått ner i vikt men det har sina dåliga punkter också! haha
Sen blev jag så sur för att jag inte kunde ha mina klänningar längre att jag var tvungen att åka ner till farmor och farfar för att klaga lite.. hihi! Så snäll som min farmor är så fick jag pengar av henne att köpa en ny klänning till avslutningen! så nu måste jag göra de också, tänkte ta en tripp in till norrtälje i morgon med moppen, måste lämna in min kamera och sen så tänkte jag åka upp till Kattis butik och hälsa på.
Efter jag varit hos farmor åkte jag över en sväng till mina underbara älskade kusiner! Det är tur att man har dom två, de gör att man får upp livsgnistran igen och man blir alltid glad över att vara med dem. Tindra som är äldst fyller sju år i december och Jack fyller tre i juni! =) Älskar dom över allt annat!  
När jag kom hem la jag mig för att kolla på en film men jag somna direkt och sov någon timme!
Har fan varit helt slut hela dagen! fattar inte gick upp vid halv tio tiden och jag har sovit säkert tre fyra timmar idag ändå så är jag helt slut igen nu, måste nog börja med mina Hb tabletter (Järntabletter) igen så jag blir lite piggare!
Nu är det inte långt kvar tills skolan är sluut! Gud så skönt men ändå inte, kommer bli så tråkigt att vara från varandra så himla länge! =( men jag tror att man också behöver det! Vara hemma ett tag samla krafter, umgås med gamla vänner också! Nej nu måste jag fortsätta kolla på filmen! Sov så gott.
Pussochkram

Utsläppning av kor =)


Kossorna som är utsläppta =D
(bilden är tagen från internet så de är inte samma kor)

Koutsläpp =)

God morgon på er! =)
kom precis in från hagen, har varit och hjälpt grannen när dom släppt ut
korna, så jävla roligt! Det var första gången för dom kossorna att vara ute så dom
sprang runt, trodde dom skulle hoppa och skutta mer, men dom fick
gå ut på stängsel igår och då hade dom gjort de. Så de missa jag =/
Tänkte plugga Lite akutsjukvård nu, är sugen på att ut och köra lite
manuell med bilen, men får inte tag på någon bil, tänke låna Evas men
hon var på Ikea, så det sket sig!
Ha en bra dag!
PussochKram

Hemma hos mammi igen!

Jag vet inte men det känns som att jag nästan aldrig har tid att skriva igen nu, eller jag har tid, tar mig bara inte tiden.
Ligger i sängen hemma hos mamma igen, kom precis hem från Chrissan och pärra, några bekanta, har varit där med mamma och bror min och grillat och haft det trevligt, Alexander, Andreas och Amanda var också hemma, Anton var uppe i jämtland hos någon kompis( Chrissans barn)
Dagen började med att min käre far ringde och väckte mig runt halv 8 snåret, skiit jobbigt att kliva upp. Vid 8 skulle han hämta mig så skulle vi åka till jaktskyttebanan och träningsskjuta med jaktlaget. för sköt på älgbanan, fast det var ett vildsvin i stället och sedan sköt vi tio skott på jaktstigen, det gick hyffsat för mig, inte direkt nöjd men jag skyller på att det var för att inte pappa gick med mig, går alltid bättre när han är med! =) 
när jag kom hem runt ett tiden tog jag mopeden över till mina kusiner, dom var dock inte hemma då så jag åkte vidare upp till Laila och håkan för att kolla på deras nya fölunge =) Så jävla sööt! höll på att DÖ! 
på vägen tillbaka hade dom kommit hem så jag svängde för bi där, Linn och Loa var också där, Boel och Lasses barn, mitt exs kusiner =) 
så jag var lekledare ett tag, så gjorde jag varsin krans åt dem av maskrosor =) 
sen åkte jag hem hoppade in i duschen och åkte över till Chrissan =) 
Hade tänk åka och hälsa på min farmor och farfar men det hann jag inte, det får blir mitt projekt i morgon =) juste de ja, jag ska vara med på ko utsläpp i morgon vid tio oxå! Lasse mammas granne ska släppa ut sina fjolåringar =) 
Pratade med Pontus förut i dag också, meningen var att jag skulle åkt in i helgen och hälsat på, men han åker till Estland på Söndag och han hann inte träffa mig =( 
nej nu ska jag försöka fixa om lite i min blogg, sedan blir det SLEEP TIME! =)  ´
God natt på er, sov så gott!

Pussochkram

DykCertifikat =D

Ligger i sängen hemma hos mamma och väntar på att hon ska komma hem, vi ska åka in till donken med mina små kusiner och äta, btw så är jag hemma ( Hos Mamma)  =D  så himla sköönt!
kom hem igår kväll runt 12 tiden, åkte ner med våra tvåor som skulle till Storstan och dyka (Stockholm) haha
hoppade av i uppsala så kom mammi och hämta upp mig, kom hem för en liten stund sedan har varit ner till farmor och farfar och fikat =)
Gud jag har inte berättat om förra helg för er som inte vet så var jag nere i Stockholm och dök! Fan vad kul det var! klarade dyket så nu har jag dykcertifikat (Open water) nästa år blir det steg två ( rescue diver)
vi gjorde fyra ute dyk i Björkvik och jag tror det var fyra inne dyk också! =)
Nu är det fan inte långt kvar till det blir sommarlov =) WHIIHOO Så skönt, fast ändå inte, jobbigt att vara borta från alla i tio veckor! men man får ju något att längta efter i allafall. I veckan kom treorna tillbaka frän USA också =) skönt att dom är hemma igen, blev lite kaotiskt för dem på vägen hem, planet var försenat och dom blev testade för svininflensan, haha
men det verkar bra nu i allafall, ingen hade den heller så det var juh bra =) Jag tror att dom var runt tjugo stycken som tatuerade sig också, så avensjuk, vill också!!  LÄNGTAR tills vi ska åka! =) ska bli så kul, dock så är det fan två år kvar =(
nej nu måste jag fixa min novell!
Take Care!
puss och kram


Lugn helg! =D

Ligger i sängen och ska försöka plugga Geografim, har prov i morgon som kanske inte dirket är så speciellt planerat och väl pluggat till, pratade precis med Pontus och han påminnde mig om att jag måste göra klart dyket oxå! får ta itur med dyket i morgon efter skolan!
Äntligen är Jenny tillbaka, hon har varit hemma i Ängelholm under helgen och firat hennes födelsedag och så, (hon fyller på Onsdag)
Helgen har varit lugn faktiskt, i fredags låg jag ute och sola några timmar samt plugga, jag började oxå att flytta upp saker till mitt nya rum som jag flyttat in i nu =)
på eftermiddagen gick jag upp till forsgatan och spelade kubb och hade kul med tvåorna =) sen gick jag och Pontus hem till han för han skulle byta om, meningen var att vi skulle ner till forsgatan igen men varken Pontus eller jag orkade satt vi gick ner till mig, på vägen ner träffade vi på Åsa, Sandra och Erika som spelade bol, eller hur det stavas ni vet de där som pansionärerna spelar på söndagar,. haha det var faktiskt riktigt kul, synd bara att det var så jävla mycket mygg!haha
Efter det gick vi i allafall ner till mig och kollade på Alvin och Gänget. =)
På lördagen vaknade jag ganska tidigt så jag gick upp och flyttade upp lite saker, sen gick jag ut och la mig och solade igen , så himla sköönt!! =D
Sen på eftermiddagen gick jag upp till forsgatan igen, runt halv sex tiden gick jag hem och åt mat, sen gick jag upp till forsen för alla satt vid brasan och eldade! =)
pontus fick för sig att vi skulle till skolan en sväng för han skulle dricka, men han orkade inte gå runt satt vi gick först över forsen och det gick jätte bra och ingen blev blöt. men sen efter att vi krypigt under staketet på baksidan av skolan trampade jag ner i värsta leran satt min sko blev helt dyng sur, så vi var tvungna att gå ner till mig och hämta nya skor, haha David följde också med, han var jätte full så vi fick något att skratta åt på vägen! =) haha
Sen knallade vi upp till David, Pontus ville se han ännu fullare så han satt och tvinga i han öl.. det blev en hel del skratt och roliga stunder kan man säga =D haha
Dock så var jag så jävla trött så jag gick hem ganska tidigt och la mig..
I dag har jag flyttat upp det sista och städat ur rummet nere och sen har jag bara chillat =)
kollat på tv och pluggat lite, jätte skönt! =)
juste de ja jag har varit ute och sprungit också =)
kom precis ur duschen nu, så jag tänkte plugga lite och sen sova!
Ta hand om er!
Puss och Kram

Valborg =D

så har ännu ett valborg varit =)
stannade uppe i Torpshammar kändes onödigt att åka hem eftersom jag inte kommit hem förens runt tio halv elva tiden ändå och det är ändå ingen hemma som sagt något eller frågat om jag ville hitta på något så jag kände att jag lika gärna kan vara kvar här.
kvällen började med att Malin Bokor i tvåan kom ner så lagade vi älg cotle med potatis krocketter och sås jätte gott blev det =P sen gjorde vi oss i ordning och gick upp till danne, åsa och mathildas lägenhet och satt ute och förkröka, sen kom pontus och några tillbaka från sundsvall med sprit. Runt tio tiden skulle några ta tåget in till sundsvall för att gå ut på krogen så några gick ner till udden och kollade på majbrasan men den var så värdelös så vi gick till Robin Svensson i stället och festade vidare där! =)
Kom hem runt ett tror jag så det blev en lugn valborg för mig men jag hade trevligt =D  
Håller på och flyttar upp på övervåningen för fullt så jag har inte riktigt tid med att skriva längre!
ta hand om er!
puss och kram

RSS 2.0