Tidsfördriv...

Sitter i skolan och har precis haft engelska, väntar på lunch nu, sitter vid datan och försöker att fördriva tiden lite!
Ska till sjukgymnasten efterskolan och sen gymma efter det ;) Känner att jag behöver komma igång nu kan man säga! på fredag kommer älskling upp, saknar han redan som tusingen trotts att jag varit med han hela helgen, men de är så underbart skönt å vara med honom att  man inte vill lämna han! <3
Nej nu ska jag fixa viktiga uppdrag, eller inte! :D Juste de på fredag kommer Camilla!! fy fan va roligt!! :D <3
pussochkram

Mot Stockholm!! ; )

jahapp då var man snart i Stockholm då, fan va skönt de är att åka tåg iskillnad mot buss, i love it, går fortare och man kan ladda datan å kolla film hela vägen! :) mjohoo så skönt. har precis kollar på the last song, fy faro så jävla bra, grinade så ja trodde aldrig att tårarna skulle ta slut ;) lätt värd att se! (tummen upp)
snart ska ja få träffa min gokille, så ska bli så mys, dock så blir det bara en liten stund för han blir inte ledig förens i morgon, ska till norrtälje och våldgästa på dagen, luncha med mamma och träffa vänner, de behövs! =) nej nu ska ja kolla en film till ;) hoppas alla får en underbar helg!
pussochkram

Nollningen över!! =)

tjolahopp!! =)
Morgon var väldigt seg eftersom att natten blev väldigt sen och rolig!
Hade den berömda nollningen för våra stackars ettor! :) Fy fan vad roligt det var, fy fan vad äckligt det var!
Det var nog tur för dem att de inte såg något, hade verkligen inte velat sett om de hade varit jag, att dricka och äta , surströmming, ättika, kattmat ect. skulle inte ja vilja se iallafall!
Det blev en riktigt lyckad nollning, Tummen upp :)

Just nu sitter jag med folije i håret, känner mig som en utomjording, jenny har gjort slingor i barret på mig! :D
Really naajs!! Nej nu ska jag snart tvätta ur färgen och sen ska jag ner till grannen och kolla IDOL!! :)
pussochkram

Movie time med Jenny!! =D

Jenny och jag la oss precis i sängen, ligger och kollar film! :)
Dagen har varit jätterolig, har haft klättring och olika uppgifter och efter skolan åkte jag jenny, micke, jossan och annika in till sundsvall och handlade saker inför nollningen! ;) hur kul som helst!
Kvällen blev lugn, har slingat mitt hår och sen varit nere på internatet bland ettorna och varit lite trevliga förengångsskull ;) I morgon blir det lunch på skolan, är ledig men jenny och jag tänkte vara så flitiga och gå ner och jobba en timmes matte först :D På eftermiddagen bär det av mot Gransjön till Stinas stuga, ska bli super skönt och mysigt! ;) Ska vara där hela helgen med jenny, stina och elin, sen på lördag kommer ev killarna upp så blir det till å bada tunna, basta och dricka öl ;P I love it ;)
Nej nu ska ja kolla film! Slutet gott allting gått! ;D
pussochkram

RSS 2.0