Grill, raggarrunda,bal, spökrunda, film, sundsvall, Donken och packning, Äntligen i sängen, problemet är hur ja ska kunna somna, pigg som en lärta, Estland i morgon! Japp där satt den ;) "Godnatt"

Tjolahopp :) kom Precis hem efter en kväll med sjukt mycket variationer!
Var uppe hos några treor och hjälpte dom att göra sig iordning inför deras bal som dom hade i kväll! Fan så fina alla var :) Vill oxå på bal, ta studenten!
Efter det grillade ja och jenny å Stina, började dock att spöregna men vi lyckades att klara oss ändå ;)
Slingade Barret på Stina blev suupero bra! Kollade en snutt på melodifestivalen men när ja insåg att de verkligen söög så drog ja jenny, jimmy, rustam och johan på en raggarsväng istället, först förbi treornas bal och sa hej sedan till ett gammalt hotell på spökrunda ;) Sen drog vi hem till mig och började kolla film, hann dock inte se klart den, för ja hade lånat stina i trean att hämta henna på balen, Robin kom och hämtade mig och Stina i tvåan, klurit de där med att dom ska heta lika ;P haha!
Hämtade upp några fulla människor, tog Stinas bil in till Sundsvall med henne, Stina i trean och Dalle, åt på Donken och hämtade en kompis till Stina, hem och nu packade ja klart det sista!
Klockan är nu 04,25 och klockan halv 8 ska ja upp igen och åka mot Estland!
Ska vara där en vecka och ha skogsbrand med alla tvåor! kommer inte att kunna skriva men ja uppdaterar läget när jag kommer tillbaka ;) Ha de så bra här hemma i Suecia!
pussochkram

Ska färga barret nu ;)

Väntar på att M-H ska komma och fixa min utväxt, så man blir fin i håret igen ;)

Flyttlasset har börjat :)


Har börjat att flytta saker nu till nya lägenheten som ja ska flytta in i efter sommaren med Stina :)  Känns dock som att det är ett evighetsprojekt, för det minskar ju fan aldrig saker!! Tänkt om man kunde packa så som dom på bilden gör, fortare skulle det iallafall gå ;) haha!


hej och hå, bilen är blå!

Är helt slut i kroppen och min rygg värker till tusen.
Det gick bättre än förväntat igår att springa vårruset, är riktigt stolt över mig självfaktisk, hade tänkt att bara gå men ja hängde med dom andra och det slutade med att jag sprang nästan hela banan ;) "5kilometer"
Är stolt, kondisen fanns där inne ändå! Dock så får man ju lida för det idag istället :P haha

Har friluftsdag i da, skulle igentligen åkt in till Ånge till Elin och spelat brännboll men henne, men min rygg svek mig. är så SATANS less på min ryggjävel!!
Nej nu ska jag städa å plugga om ja orkar!
pussochkram

helgens bravader ;)

Städar och fixar hemma, är på tiden att man bäddar rent ;)
I kväll blir det vårruset så ja sitter och laddar inför de oxå, dock så ska jag inte springa blir powerwalk / joggning för min del! :) Good look girls!
Min helg har varit helt underbar, I onsdag när jag kom hem så åkte ja till Victoria och vi slutade på havspiren där natur hade studentskiva med Amina, Sara, Vera och Fia. Blev oxå en liten svänt till trädgården typ in och ut :P
Torsdagen åkte jag in till Pontus en sväng, vi var ute och gick med Castor och kollade film, åt god mat och mös!
Kvällen åkte ja faktskt hem till mamma. Fredag låg jag hemma och solade och njööt nästan heladagen.
kvällen mötte ja upp Sara och följde med henne hem för att göra mig iordning, sen åkte ja hon, bonden, gusten och jonas in till norrtälje och hämtade lina o och sen åkte vi ner till trädgården,. hade tänkt att ta de lugnt eftersom jag skulle jobba på lördagen men det är fan inte lätt att göra de när man är med dom ;) tänkte gå hem vid ett när trädgårn stänger men då skulle dom vidare och tvngade med mig till teatern ;) hur kul som helst hade v, mycket dans och skratt blev det, klockan halv tre var ja i säng! haha
Lördag morgon kom Lisa och hämtade upp mig och vi åkte ut till hennes trädgård i bergshamra skulle stå i kassan och hjälpa till, kan ju inte så speciellt mycket om blommor men det gick bra ändå ;)
var faktisk riktgt kul så ja hoppas att ja får hjälpa till där igen:)
På eftermiddagen åkte ja hem till bror och hämta mina saker, han och ja åkte till Parken en sväng och träffade några kompisar mötte upp Lina och Victoria för dom skulle med mig hem!
Runt 6tiden åkte vi hem mot mig, så kom Bonden också förbi, så kvällen slutade med att jag, David, Bonden. Victora, Lina, Mamma och Arto grillade och spelade Fotboll och rugby, hur kul som helst, måstes göras om!!
Efter att vp och david åkt mot norrtälje tog ja och bonden å lina min bil och åkte lite raggarrundor ;P
Söndagen åkte ja upp till torpshammar igen, igår hade ja super ont i huvudet och i ryggen så jag blev hemma!
så det var min helg det! kan bara säga att den blev SUUUPER lyckad!
Nej nu ska ja laga mat innan vi ska åka till sundsvall :)
I morgon har vi friluftsdag och på söndag åker vi till estland :D
pussochkram



var bara tvungen att lägga ut Bondens snygga bränna! haha ont, ont, ont!!


Hem längtan, I morgon kommer ja :)

Äntligen, I morgon ska ja åka hem. Saknar folket hemma något kollosalt! Ska bli skönt att träffa mammsen, Bror och mina vänner <3
Dagen har varit super seg, hade nationella i morse i Matte B och sen var jag ledig resten av dagen!
Kunde inte somna igår kväll, låg vaken till typ jalv 4 :/ Hoppas på att kunna somna tidigt i kväll :)
Jag ska knalla över till Rebecka nu och beställa en sak på internett! :)
Måste oxå säga, att jag hade en super underbar helg hos Milli i helgen! Tack så jätte mycket hjärtat! Saknar dig redan <3
pussochkram

Whats up! ;)

tjoo fuckfaces!! Whats up? Camilla in tha house! Yhaaa, woohoo! '
look at me bitches! so fucking Goood! Jag bara älskar mig själv ;) Yhaaa, speciellt så älskar ja Petra hon är såå cool, nu ska vi ut och röja! ;)

// Camilla Öhlund!

Camilla är en Muffin med Äcklig smak!! Mohahaha!



Detta är Camilla som muffins och väldigt äcklig!!! HAHAHA, Im So Fucking Funny! :) YHAAA!

Old memories :) - Helgen hemma hos mig med Milli och jenny i Ettan!


Såå Fin :)


Mmm! :P


Sweet as sugar :)


Bästa vänner ;) <3


sushi, spel och mycket skratt :)

Kom precis ur duschen nu, super skönt! när jag vaknade i morse så var inte Milli vid min sida, hon var borta, jag fattade ingenting men eftersom att jag var så trött så somnade ja lätt om igen. haha!
Sista gången ja vakna så var hon inte heller där, men efter ett litet tag kom hon, hon hade gått och lagt sig i en annan säng för ja hade brett ut mig så mm! "förlåt milli"

vi hade en super trevlig kväll igår, vi lagade först sushi, dock så vet ´ag inte riktigt om de var så jätte gott precis men våra vårrullar blev super goa :P efter det tog ja och milli en lite prommis och sen spelade vi spel med hennes mamma och Thomas, hur kul som helst! :)



Nu ska vi fixa oss lite och sen dra ner en sväng så stan :)
pussochkram

Uppe i Sollefteå hos Milli! (: <3

Ligger på soffan uppe hos Camilla, Vi har kollat på livräddarna på Bondibeach fy fan vad härligt det skulle vara att jobba där :P
Bussenresan igår upp gick jätte bra, ja somna typ och sen var man framme, var så himla härligt att få träffa milli igen, Super kul att äntligen få vara här och ta igen allt som man missat :)
I kväll ska vi äta sushi och spela spel, ska bli super mysigt! vi har inte så många planer än, kommer nog att ta dagarna som dom kommer, men på lördag så kommer lite vänner till Milli så ska vi äta middag och sedan ska vi ut på krogen (: just nu känns det som att jag skulle kunna stanna här jätte länge, tuur att det är många dagar kvar innan ja åker tillbaka till tp igen!
Ha en trevlig helg allesammans ;)
pussochkram

LåångHelg :)

Hade precis ett slutprov på profilen från året, det gick helt okej, nöjd faktiskt!
Nu ska jag packa och fixa lite sen blir det lunch och sen ska jag åka till Camilla! (: åå vad jag längtar efter min lila tös, ska bli sååå kul (:
Nu ska jag kolla lite på ellos för jenny och ja ska beställa kläder :P
pussochkram

Vill ha långt hår! (=

Första bilden är från när jag hade långt hår, vill ha det igen! (:
kommer förmodligen inte att kunna hålla mig så kommer nog att sätta i det igen efter sommaren!

Underbara minnen (: <3

Jag och Elin (:
jag och hanna på hennes syster 30års fest :)

Jag och Milli på samma fest som under (:

jenny och Stina på fest på forsgatan i ettan (:

Förfest hos mig innan vi skulle på allahjärtansdag fest (:




Tacos, mys och powerwalk "som Stina kallart" haha

Kom precis in efter en liten promis med Stina, hon hade ont i huvudet och ville gå ett varv runt skolan typ för att få frisk luft och det kallar hon för en 30minutare plus powerwalk! haha de var snarare typ en kvart i slowmotion! ;)
Älskar min lilla guldstjärt, hon är den mest spontana och sköna människa jag känner <3

Klockan halv sju i morse ringde klockan, dags att stiga upp. Stina stannade kvar i sängen och somnade om hon har blivit förskyld, tummen upp på att hon ska bli bra snart (:
Denna vecka har vi profil eller ja  mån, tis och ons! Dagen bestod av:
Förmiddagen: Bärteknik och sedan lite rökdykning :)
Eftermiddagen: Då hade vi sjukvård i fält typ! Det var suuper kul verkligen, älskar när vi har praktisk sjukvård och då vi får en situation med ex, en person som ramlat och brutit lårbenet och har blodförlust då ska vi stabilisera mm, och ta den ur "skogen" så fort som möjligt! Man lär sig så mycket mer på att ha de praktiskt!
Efter vi slutat drog jag och Stina en sväng till Ånge och hämtade hennes körkort och sen handlade vi Tacos!
Åkte hem lagade och åt , super gott :P sedan kollade jag Stina och hanna på Alice i underlandet och sen kom vi till denna lilla "powerwalk" då! haha

Helgen var helt super, Jag var med Stini hela helgen, hanna var hemma och blev firad och elin följde med Jenny hem till skåneland så då återstod bara ja och Stina ;)
Sov hos henne typ hela helgen, me like it ;)
Fredagen blev lugn och lördagen så var vi upp till hennes stuga en sväng i gransjön och umgicks med hennes syskon efter det så åkte vi hem till Stina igen och åt vofflor :P  På kvällskvisten åkte vi till fränsta och köpte en lampa å på vägen hem stannade vi på internatet då vi träffade på Micke som skulle till backebeach och spela volleyboll med några från Boberg så vi hakade på dit, ja Stina, micke, kalle och Becks ;)                                    Spelade en stund och sen drog vi och busade, hihi! Hade as kul! kvällen slutade med att ja satt hemma och Patrik och spelade nintendo 64 "mariokart" de bästa spel som finns typ :D Sen åkte Stina och jag hem och sussa!

I morgon har vi profil igen, på kvällen ska jag till maria och äta middag med brudarna som jag var i Bolivia med, onsdag morgon har vi prov i allt som vi haft under året i profilen och på kvällen ska jag ÄNTLIGEN åka hem till den efterlängtade Camilla! Ska bli sååå JÄVLA kul! Can´t wait!

juste de ja, i morgon åker Pontus den jäveln till Egypten och jag är inte ett dugg avensjuk, själv så får man stanna hemma i kalla sverige och ha det super bra!!
Nej nu ska jag vara lite duktig och plugga lite på brandprovet ;)
pussochkram

 

 


Raggar runda or what? ;)

Tjoohoo, ska in till Sundsvall nu med min blivande Sambo Stina =)
Pontus åker hem idag så ja ska säga hej då till honom, vill inte att han ska åka igen, som tur är så ska han bara vara borta en veckan, men ändå! :( alltid lika tomt utan honom! <3
Stina och jag ska fixa en liten hemlis först och sen ska vi sola så ska vi åka till hennes syster och hämta hennes bil, för stina klarade KÖRKORTET igår :) hon är sååå duktig, ett stort grattis till henne! sen ska vi åka raggar rundor ;P hihi!
kvällen bli mys mes Stini, me like it ;) <3
nej nu ska jag klä på mig, tjiiliiivippen!
pussochkram

Minaunderbaravänner! <3

Jag har så sjukt många underbara personer i mitt liv som jag älskar till tusen och jag är så fruktansvärt glad över att jag har er! De finns så många som jag vet alltid ställer upp och finns här för mig!
Ni är alla underbara <3

Jag vill bara att ni ska veta att jag är så himla glad för att jag har er, ni vet alla vilka ni när! :)
Ni finns i mitt hjärta å kommer alltid att göra! <3

Mina änglar <3



Lina & Amina!
Är så oerhört glad att jag har er, ni har alltid funnits för mig och ställer alltid upp!
Ni är dom två personer som känner mig bäst, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta och
tar upp en stor del av den!
Nu börjar ni bli stora och snart är ni ute helt i den stora världen, Är stolt över er!
 Älskar med hela mitt hjärta <3

Den Bästa i mitt liv, Min mamma <3


Jag har världens bästa mamma, saknar henne enormt!
Hon finns alltid där för än och ställer jämtupp!
Älskar dig över allt <3

Bland dom bästa jag har i mitt liv <3


love you girls <3

Älskar er till tusen! <3


Saknar er så sjukt mycket, LINA vill bara vara hemma och finnas där för dig <3

Grattis min lilla bästa skåning på 18årsdagen! <3


Hoppas att du får en super helg hemma ihelgen! de är du värd! <3

Happy Birthday Girls (:


Vill tillängna ett STORT grattis till min snygging malin som fyller 19 år idag! <3

ETT STORT GRATTIS TILL DENNA LILLA TÖS, SOM I DAG FYLLER 18ÅR!! :)



En börjar på en super kväll i Thailand ;)

surprise =)

Jennys föräldrar kom upp idag utan att hon visste om det, snacka om att hon blev överraskad, hur kul som helst, hon blev SUPER glad :) De var kul att träffa dom igen! Tror verkligen att jenny verkligen behövde de och snacka om vilken present hon fick ;)
Hade så ont i ryggen i morse när jag vakna att jag inte kunde gå på idrotten :/
Efter några värkisar och lite mat så blev det aningen bättre men inte bra!
Pratade precis med Camilla i telefonen, ska upp till henne nästa helg, Can´t wait, de ska bli så kul att se henne igen, längtar såå efter henne!
Har varit lite duktig på kvällskvisten och pluggat på körkortet!
Ska upp till Pontus nu och kolla på liv och död! :)
pussochkram


Beronde framkallande!!

Kollade precis på sista avsnittet av oc på säsong 2 helt sjuk vad de är beroende framkallande, haha!
nu måste ja skaffa tre och fyra oxå, så jävla bra så de är stört, man blir dock helt slut av att se på de eftersom att det är så jävla mycket intriger hela tiden.
Helgen blev relativt lugn, i fredags åt vi först här och sen åkte jag å Stina på förfest hos någon i Fränsta efter det blev det Forum i Ljungaverk, hade en helt ok kväll. Igår tog jag det bara lungt, tvättade och fixade lite på dagen och på kvällen spelade jag och några med andra ord, super trevligt :) Nu ligger jag bara och väntar på att Pontus ska komma med bussen, läängtar, ska bli så skönt att träffa honom igen!
Nej nu ska jag plugga lite och försöka få tiden att gå fortare!
pussochkram

RSS 2.0