dykhelg! =)

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, har typ haft hål i 2 timmar, as drygt!
Efter skolan idag går bussen halv fyra ner till stockholm! Ska ner över helgen och dyka!
helgen består av ett; nattdyk, djupdyk, vrakdyk, sök och bärgning och ett navieringsdyk =)
Det ska bli sjukt kul! =D eventuellt kommer mamma och hälsar på oxå!
satt precis och läste en kompis blogg som precis har fått barn, JA vill oxå ha barn! Gud vad jag längtar till dess! de får dock vänta några år till! nej nu ska jag spela spel! =) Over and out!
pussochkram


Trevlig helg hemma! =)

Kom precis tillbaka till torpshammar igen! Har varit hemma i helgen, så himla skönt, känner fan att jag måste hem oftare! mamma hämtade mig i uppsala i fredags kväll, var hemma runt tio tiden så kom bror min och hämtade mig på åkte vi hem till sara =) Lina och maxine var där och satt och drack vin! Så himla kul att se dem igen, hade riktigt trevligt, dock så var vi tvungna att åka rätt tidigt eftersom ja skulle jobba på lördagen.
Klockan 8 åkte jag och mamma ut till vätö, vi hade höstmarknad så jag skulle stå i kassan, vid 3 stängde vi, mamma och jag åkte ner en snabbis till morfar och eva och kollade på deras "gäststuga" de byggde i somras, ( det är typ stort som ett hus) haha! milli och jag målade det i somras ;) Sen åkte vi in till norrtälje hämtade upp Amina och Lina sen åkte vi och köpte tacos! Efter en mycket trevlig middag hemma hos mamma bonden och hämtade oss, vi åkte förbi david och johan i garaget en snabbis och sen bar det av till Älmsta, stannade en snabbis hos sara sen dumpade vi av amina hos jimmy, Lina hoppade av uppe i älmsta, Miro hämtade henne där ;) Sen träffade Bonden och jag på viktor och ivar så åkte vi upp till ica, där träffade vi på viktoria =) så skulle hon till jim så vi hängde med dit en sväng, sen skulle alla till krogen så gick vi dit, sen kom Anton och hämtade mig och bonden så åkte vi och hämtade pontus som var smet full =) haha
Nej ursch ska ja berätta allt detaljerat blir det långt, jag hade i allafall en super trevlig kväll och träffade massor med folk som jag inte träffat på år och dar =) En lyckad kväll helt enkelt, Tog sov morgon i morse, gick upp vid elva, dock så låg mammii och sov så ja låg kvar i sängen och kollade på senaste fast & fourios, eller hur det stavas,. den var i allafall jättebra! =) Meningen var att jag skulle till bror min och köra cross med han och johan men jag hann inte =/ får ta det nästa gång ;)
Nej nu börjar det bli sovdags! Tack mina underbara vännen för en trevlig helg! <3
Pussochkram

På väg hem! =)

I dag blev det ingen försovning i allafall =) Klockan ringde halv sju, morgonen började med att titta på en film óm klättring! Sedan gick vi ut till klätterväggen. Vi fick lära oss att rädda personer som ex, hänger ner från ett tak, vägg, berg mm. Så fick vi leka lite, det var skit kul jag hoppade ner uppifrån och mathias stod på marken fastspänd i linan så när ja hoppa åkte han upp =P Vi slutade efter lunch, vilket var riktigt skönt, tog det lugnt ett tag med Elin och Hanna sedan packade jag klart och sen gick jag till bussen! Just nu befinner jag mig på bussen, tror vi är i söderhamn men ja är inte säker. Har precis kollat på college! Helt ok faktisk!=) MEN tiden går sååå sagta på bussen, vill vara hemma nu, har ca två timmar kvar så det får väl bli en film till tror ja, skulle behöva plugga men jag pallar fan inte! När ja kommer hem ska david och jag åka och träffa lina, maxine och sara! =)
Nej nu blir det nog en film till!
Pussochkram

Sinnesförvirrad morgon!

Hade ställt veckarklockan på kvart över 6 i morse så tänkte ja snosa till halv 7, dock så försov jag mig så när Elin kom och knacka på min dörr i morse vid tio i sju så flög jag upp, klädde på mig och tog med frukosten till lektionen! Kunde inte somna igår kväll hade så himla ont! Kom sju min försent fast vi hade inte börjat än, som tur var =) var helt sinnesförvirrad eftersom jag var nyvaken oxå så när ja kom ut ur min lägenhet såg ja en buss och jag var säker på att vi skulle till getberget och klättra vilket vi inte skulle, haha, när ja väl hade stoppat bussen eftersom den börjar åkt så gick jag på och efter ca 2 min hade jag fattat att de inte var min klass utan min paralellklass som skulle ut i skogen och såga ner träd, vet fan inte vad som flög i mig! haha, kul nu efteråt i allafall, iskallt var det ute oxå, tror det var runt 6 minus! Brr! När jag väl hittat rätt iallafall så kollade vi på en film om att rädda personer som sitter fast på ex ett berg mm. Efter det knallade vi ut för att räddningklättra! Så jävla roligt! =D Jag och mathias skulle klättra upp på en "mast" (en stege igentligen) så först skulle jag rädda honom, så han satt fast på mitten så säkrade jag mig och klättrade längst upp och spände om sedan klättra jag ner över honom och satte han på min rygg och klättrade sedan ner, skiit kul var det! Vi har bestämt att han och jag ska börja jobba tillsammans som räddningsklättare på mast! haha, nej men det vore skit kul, hade jätte bra sammarbete. sen räddade han mig oxå =D
Slutade vid tre då knallade jag med hanna och mathias upp till konsum, sen när ja kom hem gick jag och la mig för att vila, var helt slut. Efter att jag vaknade värmde ja ficksoppa från dagen innan, packade och tog en varm dusch, gick in till jenny och satte mig för att plugga sen kom Pontus från kvart över sju, så var han kvar till kvart i 9 så kollade jag på idol när tove sjöng. så himla duktig,. =)
Blev mycket som i den meningen, haha!
I morgon bär det av hem till Mamma! Längtar hem såå himla mycket. På lördag ska jag jobba och sen på kvällen träffa Amina och Lina. Funderar på att köra lite cross på Söndag innan jag åker upp igen!
Nej nu måste sova, så jag inte försover mig i morgon! Hanna och jag räknade ut att det bara är 53dagar kvar tills vi åker till THAILAND! =) Whiihoo, längtar..
Godnatt på er!
Pussochkram


RSS 2.0