Sitter i skolan och väntar på att Elin ska bli klar! =)

hejhej!
I sitter i skolan med hanna och väntar på våran underbart sega vän elin! =) haha
vi ska ta bussen till fränsta och sola och bada vid fyra!
Har haft världens softaste dag; Morgonen började med väckning av Pontus och allt vad de innebär ;) haha
Slände på mig kläder och åt frukost, tog cykeln ner till skolan,. halv 9 började våran gymnastik, dock så hade vi samling först vilket gjorde de bra för sedan bar vi upp till grusplan på ip, så ja passa på att cykla hem och lämna min väska, sedan spelade vi brändboll! =D runt tio tiden slutade vi så vi gick hem och duscha och böt om sedan gick vi upp till matan och åt! =) Efter det kom ja på att ja skulle vara hos kuratorn vid halv 1 så jag tog cykeln upp till skolan igen. vid 13,30 hade vi matte till halv 3! och nu sitter ja här och väntar på elin.. =) Förstår ni, två lektioner på en dag! as naajs. har oxå fått reda på att vi kommer att ha nästan alla fredagar lediga! =D så himla sköönt!
Juste de jaa, i går kväll bestämde jag och hanna att vi ska dra till Thailand med hennes syrra den 22november i två veckor!! as naaajs, så bara hanna får för  sina päron så dra vi!! WHIIHOO! Det skulle vara så underbart skönt. kommer bara att sakna min underbara pojkvän och mina vänner! Plus mammii så klart! <3
Juste ja, jag har ju glömt att berätta om förra veckan när vi var på fältinsatsövning med våran klass!
Jag pallar inte att berätta allt, men vi hade iallafall riktigt jävla roligt! VI fick hämta flyktingar i skogen , bygga läger mm,mm! =) Det var nog bland det roligaste hittils! =P kanske kommer upp lite bilder senare!
nej nu ska jag kolla runt lite på facebook! 
Pussochkram 


Så var det dags igen, nytt läsår, ny lägenhet och nya ettor!

hallå alla mina underbara vännen! =)
vet att jag inte skrivit på typ huur länge som helst, men jag har bara inte känt lusten eller haft tiden, har jobbat som en took!  Men med ett bankonto med 26kronor rikare så ångrar jag mig inte!!haha Milli kom ner till mig sista veckan och gjorde slutet på mitt sommarlov underbart!! Jag säger bara tack v'nnen för att du kom!! <3
Nu är jag tillbax i Torpshammar igen och skolan börjar i morgon! =)
'har flyttat oxå, iof inte så långt men till de nya internatet som är som lägenheter. så super skönt att ha egen toalett och kök =) är oxå riktigt nöjd med allt fick till det väldigt bra! =) mammii , jag, hanna och milli var in till birsta i fredags och handla saker på ikea =) Nej nu måste ja sova, i morgon blir det uppstigning klockan 8,00. efter lunch i morgon ska vi åka ut i skogen och göra ett fältningsläger för människor som är skadade, Dock inte på riktigt, men tur är väl de oxå haha=) kommer hem igen på torsdag! ska spendera min vecka helt ute i ingenstans utan vatten, el, mobil mm! men de går nog bra , är ju inte första gången precis ;)
Kommer med mer uppdatering i slutet på veckan! NattiNatti <3
pussochkram

RSS 2.0